Over ons

Eerst heeft Michael Smid een aantal jaren gewerkt voor de familie in de banketbakkerij. In 1993 hebben Natascha en Michael Smid samen besloten Banketbakkerij over te nemen. Nu al 24 jaar is banketbakkerij de Wijn alweer vertrouwde handen en staat de banketbakkerij nog steeds voor hoge kwaliteit en zalige producten.

Wat doen we?

Dagelijks is er groot team banketbakkers is elke dag weer in de weer om het lekkerste gebak te maken. Tijdens de verschillende feestdagen zijn er altijd speciale aanbiedingen. Houdt u daarvoor onze website in de gaten. Er is altijd traditioneel gebak en taart verkrijgbaar. Maar wilt u eens wat anders op een verjaardag of feest? Ontwerp dan uw eigen taart of gebakjes. Dat geeft een nóg persoonlijker tintje. 

Ook uw zakelijke recepties en feesten kunnen wij voorzien van onze lekkernijen. Alles geheel naar wens! Daarnaast is De Wijn hét adres voor allerhande hartige lekkernijen. Zoals onze kaascroissantjes en (mini)saucijzenbroodjes. Of de ham-kaassoesjes, pizzabroodjes en salades. Plus diverse verpakte producten. Smullen! Bovendien is er altijd een kleine sortering brood. Dagelijks vers, dat spreekt voor zich.

Top
0